Alger og misfarvninger på natursten og fuger.

 

Fremkommer som regel på grund af vedvarende fugt, og fordi overflader og fuger ikke er overfladebehandlede, forkert brug eller med forkerte produkter.

 

I de fleste tilfælde kan disse misfarvninger fjernes.

 

Bemærk! Der skal ALTID foretages en prøvepåføring på et lille neutralt sted, for at sikre at overfladen ikke tager skade. Af naturlige årsager kender vi ikke enhver stentype der findes, hvorfor Inpro A/S ikke påtager sig noget ansvar for et evt. forkert resultat. Ej heller ansvar for evt. følgeskader ved brug af vore produkter.

 

Påfør Platinum Alganet som angivet i medfølgende produktblad.

Afrens gulv / væg med Platinum Master Clean, som fjerner rester af sæbe, fedt m.m.

Vask med rent varmt vand, indtil overfladen er helt rent.

Afslut med overfladebehandling. Brug Platinum Acqua hvis farven på fliserne ikke skal ændres, Brug Platinum Wet hvis overfladen ønskes i samme farve som når fliserne er våde af vand. F.eks brusenicher skal overfladebehandles 2 efterfølgende gange.

Til den "daglige" rengøring anbefales brug af Platinum Stone Clean. En neutral sæbe, som ikke efterlader nogen hinde, og som samtidig virker kalkhæmmende.

 

Platinum Alganet kan også i mange tilfælde fjerne slør / skygger på natursten.

 

Platinum Alganet kan bruges på langt de fleste overflader som keramiske klinker, glas osv. Men gældende for alle overflader "lav prøvepåføring".

 

Ved spørgsmål ring 7660 8822 eller e-mail post@inpro.dk

 

Produkter sendes over hele landet. Fragt pr. ekspedition er kr. 100,-