Overfladebehandling - Sæbe - Vedligehold. Gør det rigtigt !

 .

 

Platinum Pakker
1
Platinum Pakker
6 forskellige pakke tilbud

Fra 773,50 DKK / pakke
Platinum Wet
2
Platinum Wet
1 liter

595,00 DKK / stk.
Platinum Acqua
3
Platinum Acqua
1 liter

595,00 DKK / stk.
Platinum Master Clean
4
Platinum Master Clean
1 liter

125,00 DKK / stk.
Platinum Stone Clean
5
Platinum Stone Clean
1 liter

95,00 DKK / stk.
Platinum ProClean-04
6
Platinum ProClean-04
1 liter

135,00 DKK / stk.
Platinum De Stone
7
Platinum De Stone
1 liter

125,00 DKK / stk.
Platinum Sanitar
8
Platinum Sanitar
1 ltr.

125,00 DKK / stk.
Platinum Alganet
9
Platinum Alganet
1 ltr.

125,00 DKK / stk.
Platinum Stain Remover
10
Platinum Stain Remover
500 gr.

198,00 DKK / stk.
Platinum Stain Eraser
11
Platinum Stain Eraser
500 gr.

198,00 DKK / stk.
Platinum Solvent Stripper
12
Platinum Solvent Stripper
1 liter

238,00 DKK / stk.
Ecolab Indur Ultra M (5 liter)
13
Ecolab Indur Ultra M (5 liter)
5 liter

690,00 DKK / stk.

Har du valgt natursten, så har du samtidig valgt at overfladebehandle. Det er ikke noget man overvejer. Det er noget man gør!
Det skal gøres, fordi overfladen på en natursten samt fugen, skal blokeres for nedtrængning af væsker, fedt m.m.

 

Overfladebehandlingen er en meget enkel proces, som udføres inden gulvet tages i brug. Udføres behandlingen med Platinum produkter, skal overfladebehandlingen først gentages efter 10 - 15 år hvis der er tale om f.eks et stuegulv. I vådrum skal behandlingen udføres efter behov.

 

Hvis et naturstensgulv overfladebehandles med vore produkter, og efter vore anvisninger, vil du med garanti opnå en glæde og tilfredshed med dine gulve i mange mange år frem.
Er gulvet overfladebehandlet korrekt, skal gulvene støvsuges, som hvis det var ethvert andet gulv materiale. Når gulvene skal vaskes, bruges kun lidt vand tilsat en anelse neutralt vaskemiddel. F.eks Platinum Stone Clean.

 

Bestil din overfladebehandling sammen med dine fliser, og få 15% i rabat på vore Platinum startpakker.

 

 

Video om overfladebehandling. Hvorfor og hvordan >>>

 

Når du vælger natursten, bør du automatisk vælge overfladebehandling. 
Overfladebehandling er især vigtig, så længe fliser og fuge er nye. Vore Platinum produkter, som vi har importeret fra Italien i mange år, laver en dybdebehandling på fliser og fuger, således de ikke på samme måde er modtagelige overfor nedtrængende fedt, væsker og snavs. Platinum produkterne er noget af det bedste på markedet. Dels gør de et godt stykke arbejde, og dels bevarer de effekten i mange år. På almindelige stuearealer forventes en levetid på minimum 10 år. 

Det lyder besværligt, men det er faktisk meget nemt at overfladebehandle sine natursten. Fliserne skal være rene og tørre. Er de stadig snavsede af fugeslør eller andet, skal der først rengøres med Platinum Master Clean.  Herefter påføres Platinum Acqua eller Platinum Wet med en svamp. Lad tørre et par minutter, og tør efter med rene fnugfrie klude. Det er en god idé at på føre om aftenen, så er gulvet klar til brug dagen efter.

I det daglige støvsuges gulvet som med alle andre typer gulve. Når gulvene vaskes, vaskes der med rent vand, tilsat en smule Platinum Stone Clean sæbe. Se iøvrigt vore Platinum pakker, som er sammensat i mængde, så det passer til antal m2 gulv.
Oftest bruges der alt for meget vand og sæbe når der vaskes gulve. Brug så lidt vand og så lidt sæbe som muligt. Skift vaskevandet ofte. Evt. en spand med sæbevand og en spand med rent vand. Så undgår man striber, og misfarvede fuger.
Med den rigtige overfladebehandling er natursten utrolig nemme at holde, og vil fremstå pæne i årtier frem.

Brug aldrig stenolie, sæbespåner eller brun sæbe til dine gulve. Disse produkter kan misfarve stenene, og efterlader en hinde hver gang der vaskes. Denne hinde består af sæbe, og til sidst vaskes der i gammel sæbe, og fliserne bliver grimme og triste.

Er der spørgsmål til rengøring eller overfladebehandling af dine natursten, står vi til rådighed på tlf. 7660 8822 eller post@inpro.dk
 

Til forsiden
Sitemap
Udskriv