Sålbænke - Bundstykker - Trappetrin - Murafdækninger

.


Skifer Altivo Pedras
1
Skifer Altivo Pedras
15 mm. tykkelse

 

Fra 345,00 DKK / stk.

Se mere info
Skifer Montana
2
Skifer Montana
15 mm. tykkelse

 

Fra 345,00 DKK / stk.

Se mere info
Valongo Skifer - Mat Slebet
3
Valongo Skifer - Mat Slebet
12 mm. tykkelse

 

Fra 295,00 DKK / stk.

Se mere info
Vindueskarme / trin Jura marmor
4
Vindueskarme / trin Jura marmor
20 mm. tykkelse

 

640,00 DKK / stk.

Se mere info
Vindueskarme / trin Mocca Creme
5
Vindueskarme / trin Mocca Creme
20 mm. tykkelse

 

334,00 DKK / stk.

Se mere info
Vindueskarme / trin Travertin
6
Vindueskarme / trin Travertin
20 mm. tykkelse

 

420,00 DKK / stk.

Se mere info
Trappetrin med lys
7
Trappetrin med lys
32 x 100

 

725,00 DKK / stk.

Se mere info
Støttemur Borgsten
8
Støttemur Borgsten
3 str.

 

490,00 DKK / stk.

Se mere info

Altivo skiferen leveres med en finkløvet overflade. Overfladen er grå/sort, svag nupret, og fremstår smuk og rustik, matchende enhver byggestil og farve, og har derfor været arkitektens førstevalg gennem århundreder.

Denne skifer kan leveres i såvel 15 mm samt 25 mm tykkelse. Særdeles flot finish. Pakket enkeltvis. 

 

Valongo skiferen leveres med en mat slebet overflade. Farven er grå/sort og helt jævn. Tykkelsen er 12 mm.

 

Borgsten:

Kalksten som er meget slidstærke. Borgsten er kendetegnende ved at have et meget levende spil i sin overflade. Ved levering er Borgsten gråblå, men efter et par måneder fremstår farven som grålig med en smuk patina.

 

Mocca Creme:
Flot marmor  / kalksten i lyse sandfarver med et dæmpet udtryk. Særdeles praktisk, og matcher stort set enhver farve og byggestil.

Et perfekt valg, uanset det drejer sig om vindueskarme eller trappetrin.

 

Travertin:
En skøn klassiker, der med sine skønne farver er et godt valg til Vundueskarme og som trappetrin.


Inpro A/S har Danmarks største lagre af sålbænke, vindueskarme, trin og murafdækninger. Vælg størrelser ud fra de angivne lister. Afkortning sker nemt ved hjælp af en vinkelsliber med diamantklinge.

 

Vedr. fragt:
For at sikre de lange plader kommer sikkert frem til modtager, er det nødvendigt at pladerne afsendes på special paller. 
Derfor tillægges der et depositum for special palle på hver afsendelse, indeholdende op til ca. 30 stk plader. Depositum for denne palle er 250,- kr. inkl. moms. Prisen er den samme, om der afsendes 1 stk eller 25 stk. Depositum tilbagebetales hvis pallen afleveres tilbage til vores afdeling i Billund.

Hertil kommer fragten, som pr. palle andrager 650,- kr. inkl. moms. Uanset antal plader pr. palle op til ca. 30 stk.

 

Hos Inpro A/S kan vi levere en række skiferplader med slebet overflade med en tykkelse på 12 mm, samt med finkløvet overflade på 15 mm samt 25 mm.

Disse plader er velegnede som sålbænke, bundstykker til vinduer, trappetrin samt murafdækninger. Skifer pladerne er frostsikre og skridsikre.

Sålbænke af ægte natur skifer er populære. Ikke uden grund. Skiferen fra valongo samt Altivo Pedras er produceret af kvalitet skifer, og sikrer minimal vedligehold samt en meget lang levetid. Oftest op til 100 år.

Skifer har været arkitektens foretrukne valg gennem århundreder. Dels på grund af slistyrken, men i særdelsehed på grund af, at skiferen altid er et sikkert valg, uanset byggestil og farver på andre materialer.

Vore standard sålbænke er nemme at bearbejde. Ved hjælp af en vinkelsliber kan man sikkert tilpasse de smukke skiferplader, således de passer perfekt til det enkelte projekt. Skifer i Valongo samt Altivo Pedras er stærke materialer, men er næsten at tilpasse som træ.

Det er altid en god idé at overfladebehandle sine skiferplader. Dermed vil skiferen have svært ved at tage i mod f.eks alger, fugleklatter og andet som kan gøre skiferen grim med tiden.

Produkterne kan afhentes på vores lager i Billund. Alternativt sender vi gerne med dag til dag levering over hele landet. Se vilkår foroven.

Sålbænke - Bundstykker - Trin - Murafdækninger. Top kvalitetSålbænke - Bundstykker - Trin - Murafdækninger. Top kvalitetSålbænke - Bundstykker - Trin - Murafdækninger. Top kvalitetSålbænke - Bundstykker - Trin - Murafdækninger. Top kvalitetSålbænke - Bundstykker - Trin - Murafdækninger. Top kvalitet