Vinyl gulv sildeben

 

Vi opdaterer i øjeblikket vores sortiment i vinyl gulve. Spændende sager er på vej i løbet af kort tid.


Vinyl gulv sildeben.

Helt klassisk sildeben mønster, men i ny fortolkning.

Vinyl har man kendt i årtier, og kendt for sine gode egenskaber i forhold til den daglige rengøring.

Tidligere var der altid tale om vinyl gulve i brede baner, som oftest blev fuldlimet til det underliggende gulv. Det er stadig en mulighed, men nye teknikker og fremstillings muligheder, har ændret mulighederne på vinylgulve til nye højder.

Hos Inpro A/S leverer vi udelukkende vinyl gulve med et patenteret klick og drop system, hvilket hæver kvaliteten på såvel styrke, formstabilitet og visuelle oplevelser.

 

Sildeben:

Ofte kender vi sildebens mønsteret fra gamle klassiske huse, hvor ædle materialer og et klassisk look er et must. I disse tilfælde er der altid tale om, at sildeben stavene er produceret af massivt træ.

Men helt nye produktionsteknikker gør, at vi i dag kan levere sildeben gulve i en kvalitet, så man næppe tror sine egne øjne. Sildebens gulve produceret i vinyl,  har fordele frem for ægte træ. 

Vinyl skal på ingen måde vedligeholdes, er ikke modtagelig overfor fedt og vædsker, og er speciel nem at renholde. Det unikke klick system giver iøvrigt en mulighed for at udskifte en flise, planke eller stav hvis uheldet er ude.

 

Montage:

Bortset fra et gulvtæppe, så er det svært at forestille sig en gulvbelægning, som er nemmere at montere end et vinyl gulv. Desuden kan vinyl gulve lægges på områder op til 400 m2 uden diffisionsfuge, hvilket er helt unik for et gulvmateriale.

Det eneste værktøj der skal bruges for montering af et vinylgulv er en tommestok, blyant, vinkel, kniv, slagklods og en gummihammer.  Desuden skal der bruges kiler, således man kan holde en afstand på 8 - 10 mm mellem væg og gulv.

Mange af vore vinyl gulve i sildeben kan lægges uden brug af undergulv af nogen art. Undergulvet skal være helt rent inden montering.

Ved levering af vinyl sildeben gulve fra Inpro A/S, medleveres der altid en udførlig brugsanvisning.

Efter endt nedlægning af vinyl gulvet. er gulvet klar til brug og kræver ingen yderligere pleje.

Har man den mindste håndværker snilde, kan enhver montere et vinylgulv.

 

Rengøring:

Vinyl gulve i sildeben skal støvsuges som alle andre gulve. 

Når sildebensgulvet trænger til vask, bruges der lunken / varmt vand, tilsat en smule mild og neutral sæbe. Brug ikke brun sæbe eller sæbespåner, da disse kan gøre vinyl gulvene matte over tid. 

 

Garanti:

Inpro A/S leverer udelukken top kvalitet vinyl gulve. Derfor tilbyder vi op til 25 års produkt garanti på vinyl gulve i sildeben. 

 

Priser:

Vinylgulvene i Inpro´s sortiment er ikke de billigste på markedet. Til gengæld er kvaliteten den bedste.